Міського голову Львова Андрія Садового просять заборонити кінні карети у місті.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав львівський громадський діяч Ігор Васюник.

Нещодавно у Львові на пішохідній зоні карета знесла лавку, кінь ледве залишився в живих. Громадський діяч Ігор Васюник звернувся до Андрія Садового з проханням заборонити на вулицях міста катання кінних карет.

"Покалічені люди і тварини. Наслідки могли бути ще страшнішими! Переляканий від салюту кінь, разом з людьми в кареті на шаленій швидкості пролетів по алеї проспекту Свободи і врізався у лавку. Безпека людей – це найважливіше”, – йдеться у повідомленні.

Покалічені люди і тварини. Наслідки могли бути ще страшнішими! Переляканий від салюту кінь, разом з людьми в кареті на...

Geplaatst door Ігор Васюник op Zaterdag 2 november 2019


Громадський діяч зазначив, що кінні прогулянки мають бути у відповідних місцях, а не серед машин та пішоходів. Також він наголосив на тому, що потрібно посилити охорону правопорядку у центрі Львова, де постійно велике скупчення людей.

Нагадаємо, що рішенням Львівської міської ради на засіданні, яке відбулось 9 жовтня, було скасоване використання тварин у львівському цирку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, у мерії Львова прагнуть лікувати тварин, які постраждали через жорстоке поводження людей

Також Знай.ua писав про те, що про загальний старт опалювального сезону для мешканців Львова у мерії поки що не називають точних дат.