Фото сіамських близнюків, за долею яких стежила вся Україна нарешті показали в ефірі.

Світлину, на якій чітко видно діток на їхній третій день народження представили в ефірі програми "Стосується кожного".

На передачі була присутня пара, яка розповіла, що вирішила подарувати життя близнюкам, не зважаючи на всілякі застереження лікарів. Про відхилення у малюків батьки знали ще після першого УЗД. Проте запевняють - вагітність була бажаною, адже герої програми намагались народити не вперше.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Пара відмовилася від аборту через релігійні погляди. Батьки були готові ростити дітей, якими би вони не були.

Їм дали імена Анна і Марія. Вони мали один тулуб, дві руки, дві ноги, два хребти, які з'єднувалися в поясничному відділі в один, одне серце, розповіла в ефірі завідувачка акушерсько-гінекологічного відділення Глибоцької центральної районної комунальної лікарні Валентина Турман.

Також під час передачі розвіяли плітки, що батьки нібито залишили близнюків у роддомі. Турман розповіла, що поки мати лежала після важких родів в іншій лікарні, батько кожного дня навідував своїх діток.

Нагадаємо, що у Казахстані лікарі помилково оформили немовля мертвонародженим

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні народилася дівчинка з двома головами, медики дали прогноз

Також Знай.ua писав про те, що складну операцію з видалення пухлини у новонародженого провели у Львові