Новий план побудови з'явився у Львівській міській раді. У мерії вирішили облагородити квартал у районі вулиць Газової, П. Куліша, М. Балабана і Джерельної та облаштувати тут велику пішохідну площу.

Цю новину сповістили на інформаційному порталі депутатів Лівівської міської ради.

Окрім площі у планах керівництва міста побудувати на вказаній території громадську та житлову забудову, а також дитсадок.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тему нового будівництва піднімали на громадському слуханні 16 жовтня у рамках громадського обговорення.

Архітектор Лілія Людкевич, яка представила громадськості новий проект, донесла до слухачів інформацію, що архітектурне переобладніння відбудеться на території 12,8 га.

Частина цього кварталу перебуває в занедбаному стані. Усередині кварталу, за територією ТзОВ "Галімпекс-Львівський склодзеркальний завод" і перед пропонованими новими громадськими будівлями, передбачають влаштувати велику пішохідну площу, де в майбутньому збиратимуться туристи. Також на цій території запроектований один вбудований дошкільний заклад на 30 дітей і місця відпочинку. Загалом ця територія має містити громадську та житлову забудову,- повідомила архітектор.

Нагадаємо, що знайдені на Львівщині останки людей відправили на експертизу

Як повідомляв портал Знай.ua, архітектурну споруду XVII століття продали за 30 тисяч гривень дніпровському підприємцю

Також Знай.ua писав про те, що львівські депутати відхилили пропозицію про безкоштовні парковки і пільгові тарифи у місті