На вулиці Дорошенка 2 у Львові готель все ж таки збудують. Але влда міста поствила забудовнику єдину, але дуже вагому умову: провести міжнародний конкурс на визначення фасаду забудови.

Про це сьогодні оголосили на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради. На проведенняміжнародного архітектурного конкурсу владні органи мають намір виділити 50 тисяч доларів.

Забудовник, Григорій Козловський, на вимогу виконкому погодився. Окрім того, він прокоментував, що у місті має вже давно працювати спеціальна команда, яка буде вирішувати, як має виглядати новобудова для кращої естетичної гармонії на вулицях міста.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Це нормально, коли у міста є пропозиція зробити міжнародний конкурс. Хоча я не вважаю, що наші архітектори є гірші, ніж за кордоном. Хочуть міжнародний конкурс – оголошуємо міжнародний. Премію, думаю, ми достатньо хорошу озвучили. Мені як забудівельнику, розумієте, не хочеться сперечатись, який фасад мав бути – зелений, фіолетовий чи цегляний. Напевно, це має місто вирішувати. Це нормальний процес",- говорить Григорій Козловський.

За планом, готель має бути висотою 22 метри. Забудовник запевняє, що всі документи щодо запланованого будівництва знаходяться в повному порядку. Торги розпочнуться орієнтовно через 3-6 місяців.

Нагадаємо, що невдовзі слідство має торкнутися діяльності мера та його оточення

Як повідомляв портал Знай.ua, Павло Фукс проходить у справі про шахрайство в особливо великому розмірі

Також Знай.ua писав про лізингову програму житла, яка повинна з'явитися вже в цьому році