Сьогодні, як і впродовж останніх тижнів, львівщину осяє сонце та налаштує на позитив з самого ранку. Варто буде додати ще чашку улюбленого напою зранку,- і чудовий настрій гарантований на увесь день. Збираючись на роботу, варто пам'ятати: сьогодні п'ятниця, 18 жовтня, тож вільний перед вихідними вечір з нетерпінням чекатиме львів'ян на свіжому повітрі.

Согодні вночі небо буде безхмарним майже до самого ранку. Температура повітря складе 7 градусів Цельсія. Вранці сонце з'явиться на горизонті та почне нагрівати атмосферу. О 9 ранку температурні показники складуть 11 градусів вище нуля. Вдень повітря нагріється до 21 градусу з позначкою плюс.

Небо протягом усього дня 18 жовтня буде чистим та безмарним. По Львівщині сьогодні гулятиме незначний південний вітер із силою подиху до 3 метрів за секунду.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В церкві 18 жовтня вшановується пам’ять святої мучениці Харитини, яка постраждала за віру в місті Понте приблизно в IV столітті.

Народні прикмети цього дня.

Ворони і галки в повітрі в'ються 18 жовтня, а хмари йдуть проти вітру - буде сніг

Безвітряна погода 18 жовтня обіцяє похолодання в найближчі дні

Клацання і тріск дерев восени – на гарну погоду.

Туман, що зникає після сходу сонця, віщує гарну погоду.

Птах дружно відлітає на південь – до суворої зими.

Сніг осінній корисний для ржіци, якщо на землю сиру лягає.

Нагадаємо, що у п'ятницю в Україні все ще буде чудова тепла погода без дощів і з високою температурою вдень.

Портал Знай.ua повідомляв, що ні в якому разі не можна робити в це свято, яке відзначали ще наші предки

Також Знай.ua писав про те, що у п'ятницю, 18 жовтня, українці все ще зможуть насолодитися останнім теплом "бабиного літа".