Депутат міської ради та координатор "Варта - 1" Ігор Зінкевич на своїй сторінці у фейсбук повідомив про дорожньо-транспортну пригоду за участі пішохода. Інцедент трапився на вулиці Кульпарківській у Львові.

Як стало відомо, жінка порушила правила безпеки переходу дорожнього полотна та намагалася перетнути дорогу на червоне світло світлофора.

Внаслідок безпечності жінки на неї скоїв наїзд водій таксі, який рухався вулицею.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ігор Зінкевич також опублікував світлини з місця події, які засвідчують, що жінка з власної необережності потрапила під автівку. На фотографіях видно розбите скло автомобіля. Очевидно, що саме на нього і прийшовся удар.

Вулиця Кульпарківська входить до десятка найнебезпечніших вулиць для громадян, адже тут занадто часто стаються дорожньо-транспортні пригоди за участі пішоходів. Варто враховувати і нехтування громадянами безпеки при перетині вулиці: користуватися призначеними для цього місцями і керуватися лише зеленим світлом.

Нагадаємо, що у жахливому ДТП загинула Ірина Шевчук, двоє дітей залишилися без мами

Як повідомляв портал Знай.ua, у селі Требухів автомобіль збив двох сестер

Також Знай.ua писав про те, що 30 вересня правоохоронці виписали штрафи 123 водіям за перевищення швидкості