Вчора, 30 вересня, на проспекті Червоної Калини запрацювали новітні пристрої з вимірювання швидкості автомобілів TruCam. Про їх функціонування на львівському проспекті говорять відповідні знаки, які були встановлені заздалегідь. Але не всі водії реагуютьна попередження про спостереження. Лише за вчорашній день співробітникам првоохоронних органів вдалося зафіксувати 23 порушення допустимої у місті швидкості.

Поліція протягом дня винесла відповідні постанови 23 водіям.

Згідно звіту поліції, найнахабнішим виявився водій позашляховика, який перевищив швидкість у населеному пункті: він рухався зі швидкістю 100 кілометрів за годину. Штраф, який має сплатити порушник швидкісного режиму, становить 255 гривень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Львівським водіям, які полюбляють натиснути на педаль газу, варто приготуватися до контролю і на вулиці Стрийській. Там камери встановлять вже за тиждень.

Як повідомили в поліції, протягом минулої доби патрульні винесли 123 постанови на водіїв за перевищення допустимої швидкості у Львівській області.

Нагадаємо, що на Харківській вулиці Сумській некерований легковик вилетів на тротуар та збив пішоходів

Як повідомляв портал Знай.ua, під Києвом, у селі Чубинське, під колеса скутера, яким керував неповнолітній водій, потрапила літня жінка.

Також Знай.ua писав про те, що у Дніпропетровській та Миколаївській областях шукають чоловіка, який поїхав з дому на "жигулях" і перстав виходити на зв'язок.