Рівень вихованості сучасної молоді дозволяє лише бажати кращого. Так, учора, 13 жовтня, невідомі молодики накинулись на літню пару та побили їх через зауваження про неадекватну поведінку.

Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив депутат міської ради та координатор громадської організації "Варта-1" Ігор Зінкевич.

Депутат написав, що близько 21:30 у центрі Львова відпочивала компанія нетверезих молодиків. Через їх неадекватну поведінку та нецензурну лайку старший чоловік зробив зауваження, на що хлопці зреагували агресивно та накинулись з кулаками на літню пару. Спочатку постраждав чоловік, а потім дісталося й жінці. Вона попросила викликати поліцію, яка з'явилась аж через 20 хвилин.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Geplaatst door Igor Zinkevych op Zondag 13 oktober 2019

"13 жовтня, о 21:30. Відбулася бійка на вул. Староєврейській. Зі слів очевидців: старший чоловік зробив зауваження п’яній молоді, вони почали агресію, вдарили його, вдарили його жінку, яка просила викликати поліцію. Поліція їхала 20 хвилин, на останніх відео вже затримання одного з нападників, решта втекли",- пише Ігор Зінкевич.

Geplaatst door Igor Zinkevych op Zondag 13 oktober 2019

Співробітникам правоохоронних органів вдалося затримати лише деяких учасників бійки, решта втікли з місця події.

Про подробиці інцеденту у поліції не повідомляють. Також невідомо, звідкіля приїхала пара, що постраждала під час прогулянки "культурним" Львовом.

Нагадаємо, що продавці влаштували самосуд над п'яною злодійкою

Як повідомляв портал Знай.ua, фасад нового львівського готелю оформлять міжнародні спеціалісти

Також Знай.ua писав про те, що гості та запрошені мали змогу скуштувати незвичні смаколики, приготовані на основі гарбуза, а також насолодитися незвичайними композиціями за участі популярного овоча.