Двоє чоловіків, які їхали у одній із львівських маршруток, мало не побилися через російську мову, якою при розмові користувався один із пасажирів.

Інцедент трапився 26 вересня близько 19:30 у маршрутці №16.

Одна з жінок, яка також їхала громадським транспортом, розповіла, що молодий пасажир маршрутки не змовчав і зробив зауваження іншому хлопцеві щодо використання російської мови в своєму діалозі.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Хлопець відповів, що розмовляє з дівчиною , а не з ним, а якщо у того, хто зробив зауваження, виникли якісь питання, то він запропонував "вийти та поговорити".

Після цього у маршрутці почались крики та нецензурна лайка, у конфлікт втрутились інші пасажири. На щастя, чоловіки розійшлись миром, а скандал зайшов у глухий кут.

Нагадаємо, що небайдужий львів'янин Ігор Девбич висловив негативне ставлення до російськомовного ліцею №45 на вул. Науковій.

Як повідомляв портал Знай.ua, в одному з магазинів Одеси клієнтка потрапила на продавця-прихильницю "руського міру".

Також Знай.ua писав про те, що половина комісії була представлена українофобами - обурився один з нардепів