Цими вихідними львів'яни мали змогу насолодитися неабияким дійством, що відбулось 6 жовтня у музеї народної архітектури та побуту імені Климента Шептицького у Львові. Тут пройшло святкування "Дня гарбуза".

Працівники музею відповідально поставилися до організації свята та оригінально представили відому на увесь світ городину. Гості та запрошені мали змогу скуштувати незвичні смаколики, приготовані на основі гарбуза, а також насолодитися незвичайними композиціями за участі популярного овоча.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Містян вітали гарбузові господар та господиня, які були сконструйовані майстрами з дотриманням усіх анатомічних розбіжностей.

Також були представлені композиції з гарбуза від професійних флористів та цікаві конкурси, козацькі забави та турніри, в яких могли брати учать дорослі та діти.

На святі відбувся ярмарок від львівських фермерів, які презентували свою продукцію. Глядачі також мали змогу подивитися театралізоване дійство "Гарбузове сватання".

Загалом, "День гарбуза" у Львові пройшов під знаком оригінальності та веселощів. Містяни були вражені незвичайними локаціями та отозонами, що були організовані в львівському музеї народної архітектуру та побуту.

Нагадаємо, що гастротуристи відкрили для себе українську столицю

Як повідомляв портал Знай.ua, поблизу проведення пивного фестивалю "Октоберфест", трапилося кілька вибухів.

Також Знай.ua писав про те, що понад сотню раритетних та ексклюзивних автомобілів звезли до Києва на фестиваль Old Car Land.