Весь день 12 жовтня у Львові буде теплим, попри хмари на небі. Не надто сонячна, зате не різка погода подарує затишок суботнього дня. Повітря зранку +8 градусів, вдень прогріється до +18 градусів. Вологість повітря до 80% вранці принесе ранковий туман, тому слід пам'ятати про безпеку на дорозі.

Теплий нічний вітер з півдня рухав повітряні маси зі швидкістю 2 м/сек, а від 9:00 години ранку змінив напрямок на південно-західний і не значною мірою посилився до 4 м/сек.

Синоптики прогнозують знижений атмосферний тиск 740 мм рт ст, який може погано відбитися на самопочутті людей, у яких підвищена метеочутливість, а також людям із серцево-судинними захворюваннями.

Сонце розбудило львів'ян о 7:39 ранку, подарувавши ще один чудовий осінній день. Захід сонця відбудеться у 18:41. Незважаючи на похмуру погоду, у ЛЬвові проходить маса цікавих заходів, які допоможуть прикрасити похмурі дні. Гарного всім настрою!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, 12 жовтня антициклон принесе тепло і сонце.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав "Miss Summer International 2019": львівська "Лара Крофт" їде на престижний конкурс краси

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що Львів готується до Дня захисника України, розмах вражає.