У Львові відповідально віднеслися до підготовки святкування Дня захисника та 77-ої річниці створення Української повстанської армії.

На львів'ян очікує низка ряд тематичних заходів, осторонь яких не захоче залишитися ніхто. У прес-службі Львівської обласної державної адміністрації розповіли про план святкування визначної дати в житті Українців.

Святкування розпочнуться 14 жовтня о 9:00 з покладання квітів до пам'ятника невідомому вояку УПА, який розташований неподалік Личаківського кладовища. До меморіалу зберуться представники влади та громадськості. Відбудеться проведення чину перепоховання воїнів УПА. На 76 полі відбудеться панахида за загиблими та проходження Роти почесної варти Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Об 11:00 у храмі Святих Верховних Апостолів Петра і Павла УГКЦ пройде Богослужіння за Україну та всіх її захисників. Богослужіння відбуватимуться у храмах області впродовж усього 14 жовтня.

О 13:00 ліцеїсти Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут складуть урочисту клятву на площі біля пам’ятника Т.Г. Шевченку.

О 13:45 біля пам’ятника Т.Г. Шевченку покаже своє вміння Рота почесної варти Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Далі тут жеучні школи Бойового Гопака "Шаблезуб" покажуть свій бойовий гопак.

Також 14 жовтня о 14:00 відбудеться День відкритих дверей у комунальному закладі Львівської обласної ради "Будинок воїна". Львів'нам продемонструють тематичні виставки.

Нагадаємо, що у Харкові відкриють монумент захисникам вітчизни

Як повідомляв портал Знай.ua, цими вихідними львів'янок запрошують на незвичайний, виключно жіночий захід, який підійде для чудового проводження часу разом зі своїми подругами.

Також Знай.ua писав про День Захисника України в 2019 році: кращі приклади привітань в прозі.