Мешканцям Львова буде цікаво дізнатися, що в їхньому місті знімають фільм, який розповідає про події Другої світової війни та торкається такої болючої теми як голокост.

Деякі локації Львова зацікавили творців стрічки, до якої увійдуть також кадри з Німеччини, куди надалі планують перенести знімальний майданчик.

Фільм носить назву "План А". Над ним наразі працюють спеціалісти ізраїльського кінематографу, які домовились із владою Львова про перекриття деяких вулиць для зйомок. У кадрі буде відзнята вулиця Лесі Українки, де автори розмістили старі вивіски, афіші та упряжки з кіньми.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Коли відзнята стрічка вийде у прокат, творці поки що не афішують.

Для мешканців Львова зовсім не є дивиною побачити камери на вулицях міста, адже тут часто проходять зйомки через неповторний історичний дух та старовинні вулиці, що чудово збереглися. Особливої уваги заслуговує бруківка, якою вимощені львівські вулиці і рельєф.

Нагадаємо, що фестиваль "Дні українського кіно" почнеться з 10 жовтня

Як повідомляв портал Знай.ua, "Площу зірок" поповнить франківська актриса театру і кіно

Також Знай.ua писав про те, що лауреат Канн зняв тізер нового фільму в Карпатах