Нещодавно у Департаменті культури та туризму Львівської обласної державної адміністрації осоромились із туристичними дорожними знаками, які були виготовленні з грубими помилками при англомовному перекладі.

У соціальних мережах туристичні щити мешканці Львівщини підняли на глум та присоромили Львівську ОДА та підрядника, що виконував роботи з виготовлення вказівників. Запитання виникли щодо 8 туристичних знаків, на яких вказаний невірний або дивний переклад на англійську мову.

Так поблизу Сколе була встановлена табличка з написом "провідний член ОУН", яку переклали як "oun owner air condition".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На виготовлення 51 вказівника Департамент культури ЛОДА витратив 580 тисяч гривень, але підрядник осоромився і пообіцяв за власний кошт перевстановити оновлені знаки.

Директорка департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Мирослава Туркало повідомила, що роботи по заміні підрядником неправильних щитів вже розпочалася.

Нагадаємо, що франківська молодь показала свої таланти

Як повідомляв портал Знай.ua, у селищі Славське на Львівщині планують реконструювати декілька вулиць

Також Знай.ua писав про те, що на Прикарпатті з'явиться новий маршрут для туристів