У Львові вже презентували допрем'єрний показ найбільш очікуваного та маштабного українського епічного фільму "Захар Беркут", над яким працювали український режисер Ахтем Сеітаблаєв і американець Джон Вінн.

Львів'ян здивував та захопив не лише показ фільму, а й виставка "Світ Захара Беркута", де були представлені фотографії зі зйомок стрічки і костюми головних героїв.

Окремої уваги заслуговують саме костюми головних героїв епічної історії за однойменною повістю Івана Яковича Франка, які втілили 200 майстрів-професіоналів. Для стрічки створили 1000 костюмів, при створенні яких намагалися дотримуватися максималної автентичності. Розробники унікальних костюмів спеціально їздили по Карпатах, аби дізнатися особливості стародавнього вбрання, яким користувалися, йдучи на полювання, та що одягали, збираючись на свято.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Костюм кожного актора був створений індивідуально. Він мав підкреслювати особистість та максимально розкривати образ. Припошитті вбрання до фільму "Захар беркут" використовували шкіру, хутро, метал та натуральні тканини.

Нагадаємо, що у столиці правоохоронці відсудили у територіальних громад кінотеатр "Тампере", який знаходиться на вулиці Героїв Севастополя та коштує 42.5 мільйони гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua, Максим Галкін поділився забавним відео, позуючи в незвичайному образі

Також Знай.ua писав про те, що тепер українці зможуть додати до колекцій унікальну поштову мініатюру