У Львові планують вдосконалити систему громадського оповіщення містян. Про це повідомляють у прес-службі Львівської міської ради.

Цього року у місті Лева планують встановити нові гучномовці, якими громадянам та гостям міста будуть сповіщувати важливі оголошення.

У рамках програми на 2019−2022 роки прагнуть закупити 60 нових гучномовців, які потім встановлять на львівських вулицях. Вартість удосконалення системи центрального оповіщення складе від 1 198 000 грн.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Львівська міська рада повідомила, що 29 жовтня відбудеться аукціон щодо закупівлі техніки.

Закупівля та встановлення гучномовців дозволить львів'янам бути в курсі важливих подій, що відбуваються в місті, та вчасно реагувати на повідомлення, що будуть транслюватися через оновлену та вдосконалену систему оповіщення.

Нагадаємо, що львів'яни не знають, хто переміг у тендері на впровадження електронного квитка

Як повідомляв портал Знай.ua, до кінця року у Львові встановлять валідатори

Також Знай.ua писав про те, що львівський підприємець виграв тендер на проведення ремонтних робіт у поліклініці