1 жовтня за право впровадження електронного квитка у Львові боролися дві компанії: естонська Ridango&Datel та чесько-українська Mikroelektronika&Softserve.

Хоча від старту "міжнародних" змагань задля львівських трамваїв пройшло вже рівно тиждень, у Львівській міській раді й до тепер не оприлюднили переможця оголошеного раніше тендеру.

Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий розповів, що для подальших дій у цьому питанні мають оцінити пропозиції консорціумів. До оцінки залучать європейських консультантів, які і оберуть найбільш вигідну пропозицію. Процедура оцінки мала відбутися ще до 5 жовтня, а до 1 листопада у міській раді вже мають прийняти остаточне рішення та підписати контракт із переможцем тендеру.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чому йде затримка в оприлюдненні результату тендерних змагань, не відомо. Але станом на сьогодні, 7 жовтня, жодної нової інформації з приводу впровадження у Львові електронних квитків мерія міста не надала.

Нагадаємо про нову систему проїзду за допомогою е-квитка

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві водія маршрутки накинувся неадекватний водій легкового автомобіля Kia.

Також Знай.ua писав про те, що вінницькі журналісти дізнавалися у мешканців міста, хто вже придбав карту вінничанина.