Інтернет-ресурс "Наші гроші. Львів" розповідає про підприємця, який виграв тендер на встановлення дверей у одній із поліклінік Львова. Але є одна заковирка: переможець подав кошторис, де до замовлення додались іще одні "запасні"двері.

Комунальне некомерційне підприємство "2-а міська поліклініка м. Львова" провело відкриті торгі на замовлення ремонтних робіт у приміщенні, яке знаходиться на вулиці Симоненка, 4. Переможцем став підприємець Петро Кучка, який зобов'язався встановити нові двері у кількості 54 загальною вартістю 475,2 тисячі гривень. Але підрядник у поданому кошторисі додав до списку робіт іще одні двері, які не були замовлені поліклінікою.

Окрім того у поданій на торгах довідці Петро Кучка вказав прізвище та підпис іншого підприємця. Він став переможцем тендеру через найнижчу ціну, яка була запропонована підрядниками.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Один із конкурентів, ТОВ "Алкон", намагався оскаржити в АМКУ визнання Петра Кучки переможцем через відсутність деяких документів. Однак АМКУ відхилила скаргу через несплату коштів за неї.

Підприємець Петро Кучка зареєструвався у серпні 2018 року. Згідно з Prozorro, це його перше замовлення від бюджетників. Однак на цю закупівлю він подав аналогічний договір на 80 тис. грн, укладений у 2018 році з ліцеєм Львівської міськради "Європейський". Цей договір ліцей зобов’язаний був опублікувати в Prozorro, бо його сума перевищує 50 тис. грн, однак не зробив цього.

Нагадаємо, що тендер на виробництво нових тролейбусів для Дніпра виграв завод "Південмаш".

Як повідомляв портал Знай.ua, служба судової охорони почала озброюватися

Також Знай.ua писав про те, що Харківська міськарада уклала угоду на ремонт тротуару на мільйон гривень