Прес-служба Генеральної прокуратури повідомила, що головний прокурор країни Руслан Рябошапка сьогодні, 8 жовтня, призначив своїм заступником колишнього викладача Львівського університету Віктора Трепака. Призначення було підтвердженне підписанням відповідного наказу.

У 2015-2016 роках Віктор Трепак працював першим заступником голови СБУ та керував Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ.

Відомий тим, що 2016 року під керівництвом ВіктораТрепака було передано до Національного антикорупційного бюро "чорну бухгалтерію" "Партії регіонів".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також із липня 2016 року по 31 серпня 2018 року він обіймав посаду професора кафедри Національної академії СБУ, а з 1 вересня 2018 року по жовтень 2019 року працював доцентом кафедри кримінального права і кримінології Львівського національного університету імені Івана Франка.

Під керівництвом Віктора Тріпака відбулась операція з документування отримання неправомірної вигоди і подальшого затримання голови Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича.

Нагадаємо, що новопризначена Наталія Харченко має великий досвід управління слідчими органами

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський зазначив вражаючий рівень підготовки українських фахівців

Також Знай.ua писав про те, що Тарас Грень розпочав свою роботу на посаді заступника Маркіяна Мальського