Минулий тиждень відзначився новим призначенням для співробітників Національної поліції Львівщини. Про це розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук" журналістка та голова поліцейської комісії у Львівській області Віка Балицька.

Журналістка повідомила, що новим керівником слідства У Головному управлінні Нацполіції у Львівській області стала підполковник поліції Наталія Олексіївна Харченко.

Жінка вже має неабиякий досвід роботи на аналогічних посадах, адже раніше вона керувала слідчим управлінням Хмельницького ГУНП. На цю посаду вона була призначена у березні 2018 року. До регіональних призначень Наталія Харченко працювала у Головному слідчому управлінні Національної поліції України.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Про неї кажуть, фанат своїй справи і профі. Може скликати нараду навіть опівноч",- написала Віка Балицька.

Ходять чутки, що велику нова керівниця приділяє субординації і дрес-коду. Підлеглі повинні звертатися один до одного за ім’ям та по-батькові.

Нагадаємо, які кадрові зміни очікуються в структурі МВС найближчим часом

Як повідомляв портал Знай.ua, Тарас Грень розпочав свою роботу на посаді заступника Маркіяна Мальського

Також Знай.ua писав про те, що нещодавно Сергій Князєв заявив, що прийняв рішення подати у відставку