З сьогодняшнього дня, 26 вересня, до роботи приступив новий заступник голови Львівської державної обласної адміністрації Маркіяна Мальського Тарас Грень.

До нового призначення Тарас Грень зарекомендував себе як очільник юридичного управління Львівської Обласної державної адміністрації.

У своїй декларації за 2018 рік, яку він подава як кандидат на посаду заступника голови обладміністації, Тарас Грень зазначив, що народився у селі Лисиничі Пустомитівського району.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Він має право власності на земельну ділянку площею 1200 кв.м у селі Нова Українка на Рівненщині. Його дружина, Адріана Грень, володіє двома земельними ділянками площею 1201 кв.м у Лисиничах і 489 кв.м у Шоломині Пустомитівського району, а також має житловий будинок у селі Лисиничі і квартиру на 63,8 кв.м на Львівщині, спільно з дочкою Анастасією Грень та Дмитром і Оксаною Боівками.

Новий заступник Мальського також володіє автомобілем Mitsubishi Outlander 2006 року, у дружини ж у власності два автомобілі: КІА Sorento 2018 року випуску вартістю та Audi Q7 2013 року випуску.

Наразі Тарасові Греню 44 роки. Він - досвідчений юрист та має велику управлінську практику. Після Революції Гідності займав посаду помічника міністра юстиції України, першого заступника начальника управління юстиції у Львівській області, очолював Регіональне відділення Фонду державного майна України в Івано-Франківській області, працював начальником управління юстиції у Волинській та Чернівецькій областях. Тарас Грень займався адвокатською практикою, є членом Львівської обласної організації Всеукраїнської профспілки працівників права. Здобував освіту за фахом "право" у Львівському національному університеті імені Івана Франка.

Нагадаємо, що нещодавно Сергій Князєв заявив, що прийняв рішення подати у відставку

Як повідомляв портал Знай.ua, 42-річний кандидат із Львівщини задекларував свої доходи

Також Знай.ua писав про те, які кадрові зміни очікуються в структурі МВС найближчим часом