Торгова марка одягу H&M засвітилася на львівській митниці. Одяг відомого шведського бренду бів старанно захований у мішках разом із речами, які були у вжитку європейців.

Дві партії нелегального товару вагою 9,6 тисяч кілограмів викрили співробітники зони митного контролю пункту пропуску "Рава-Руська-Гребенне". Як виявилось, контрабанду ввозили з території Польської Республіки два українці. Кінцевий пункт призначення контрабанди - одне з ТОВ у м. Львові.

Водії двох вантажівок надали товаросупровідні документи, у яких було вказано, що в обох транспортних засобах знаходяться речі, що були у вжитку, вагою по 20 тисяч кілограмів у кожній фурі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Митники провели повне вивантаження та зважування тюків виявилось, що між старими речами знаходився новий одяг відомої шведської фірми H&M вагою по 4,8 тисяч кілограмів у кожній машині.

Як повідомили у ДПС Львівської області, директор польської компанії вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України із поданням документів, що місять недостовірні дані щодо найменування товару.

Зазначені дії містять ознаки порушення митних правил передбачених ч. 1 ст.483 Митного кодексу України.

Нагадаємо, що жінку, яка везла через кодон норкове хутро, затримали на Львівщині

Як повідомляв портал Знай.ua, львівські митники передали до суду справу про незаконний ввіз ювелірних виробів на територію України

Також Знай.ua писав про те, що у ДБР розслідують справу про халатність митників при затриманні колишньої дружини Сергія Князєва