Працівники львівської митниці затримали водія, який намагався провести червону ікру у великих кількостях через кордон. Водій "забув" про декларацію.

Водій транспортного засобу "Mercedes-Benz" намагався ввезти в Україну велику партію червоної ікри та автозапчастини.

Співробітники митниці затримали вказаний автомобіль після митного огляду. Кермач обрав "зелений коридор" для перетину кордону, але митники виявили в його автомобілі знайшли 72 банки з лососевою ікрою, у яких містилось 36 кг делікатесу та 172 шт. автозапчастин різного найменування.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил за ознаками ст. 471 Митного кодексу України. Товари вилучено. Їх вартість буде встановлено додатково. Справу скерують до суду, який і визначить покарання.

Нагадаємо, що на Львівщині продовжують фіксувати спроби хабарництва для перетину кордону.

Як повідомляв портал Знай.ua, десятки нерозмитнених авто зібрані на майданчику біля ринку Краснодонців. Сюди звозять не покинуті, а конфісковані машини.

Також Знай.ua писав про те, що затримані громадяни України стверджують, що є співробітниками українських спецслужб