Безробітну українку затримали співробітники митниці у Львівському аеропорту. Жінка привезла з собою брендовий одяг, який затягнув майже на 200 тисяч гривень.

Нещодавно працівники митниці при візуальному огляді особистого багажу жінки, яка прибула до аеропорту рейсом "Відень-Львів", виявили одяг, взуття та аксесуари відомих брендів, які не були внесені до декларації. Митники вилучили товар, який підлягає обов'язковому митному оформленню. Серед речей було виявлено одяг і взуття відомих брендів: кросівки DOLCE GABBANA, сумку Louis Vuitton, ботфорти Stuart Weitzman та речі інших відомих марок. Загальна вартість вилученого багажу склала 170 тисяч гривень.

34-річна львів'янка свідомо порушила митні правила, передбачені статтею 471 Митного кодексу України. Наразі справу про незаконне перевезення брендових речей скерували до суду.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Нагадаємо, що працівники львівської митниці затримали водія, який намагався провести червону ікру у великих кількостях через кордон.

Як повідомляв портал Знай.ua, радник президента з податкових питань і без п'яти хвилин депутат від "Слуги народу" Данило Гетьманцев, розповів про вже готовий законопроект по амністії капіталів і нульовій декларації.

Також Знай.ua писав про те, що суд вирішить скандал з незаконним ввезенням смартфонів Xiaomi