Майже щодня винахідливі українці намагаються обдурити митників та провести нелегально через кордон цінні товари, які підлягають обов'язковому декларуванню. Таке хронічне ухилення мешканців країни веде до неминучого притягнення до відповідальності за порушення митних правил.

Як стало відомо, на контрабанді попалася львів'янка, яка намагалася автомобілем провезти цінне хутро у великій кількості через спрощену систему проходження митного контролю "зелений коридор". Жінку затримали співробітники львівської митниці на пункті пропуску Шегині.

Після огляду багажа, автівку жінки вирішили перевірити більш детально та виявили партію норкових шкур, які були сховані у салоні автомобіля під сидіннями водія та пасажира, а також під капотом.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Загальна вартість контрабанди, яка налічує сто норкових шкурок, становить 50 тисяч гривень.

Хутро правоохоронці вилучили.

Нагадаємо, що працівники львівської митниці затримали водія, який намагався провести червону ікру у великих кількостях через кордон.

Як повідомляв портал Знай.ua, нове кладовище евроблях" виявили в Ужгороді

Також Знай.ua писав про те, що у столиці Польщі Варшаві були затримані 6 чоловік, в рамках боротьби з контрабандою бурштину.