Простим жителям Львова, напевно, вельми цікаво, чим харчуються місцеві депутати та яку ціну сплачують за гарячий обід. Про це розповіли журналісти Depo.Львів, які побували у їдальні Львівської облради на вулиці Винниченка, 18, на 1 поверсі. До неї заходять і чиновники Львівської ОДА.

Депутати Львівської обласної ради та державної адміністрації мають моливість ласувати гарячими сніданками та обідами за помірними цінами і в досить широкому асортименті.

До меню їдальні входить сніданок з двох страв, три види першого, різноманітні салати, гарніри та напої, а також чимало видів основних страв.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду
Показати ще

За шматок хліба народні обранці мають заплатити 2 гривні, а перші страви мают ціну в діапазоні 22 - 23 гривні за порцію.

Серед асортименту можна виокримити м'ясні та рибні страви у кількості 4, вартість яких складає від 24 до 30 гривень за порцію, та гарніри до м'яса, яких також налічується 4.

Як видно із прейскуранта, депутати можуть смачненько та ситно поїсти протягом робочого дня, виклавши за обід досить невелику суму.

Нагадаємо, що львівські контролери організували акцію "Отримай проїзний на 30 днів замість сплати штрафу"

Як повідомляв портал Знай.ua, у мерії Львова розповіли про плани на 2020 рік щодо дитячих закладів міста

Також Знай.ua писав про те, що у Львові з'явилася нова петиція про будівництво багаторівневого паркінгу на вулиці Куліша