У Львівській міській раді повідомили, що запланували до 2020 року вийти на нуль у чергах до дитячих садочків. Цього результату прагнуть досягти шляхом відкриття нових груп у дошкільних закладах міста.

"Управління освіти Львівської міської ради відкриє нові групи для дітей у приміщеннях, які раніше перебували в оренді та не використовувались для навчальних цілей. Цього року вдалося відкрити новий ДНЗ у старому приміщенні молодшої школи ліцею №70",- розповіли у міській раді.

У Львові шукають приміщення для розширення груп, проводять ремонтні роботи в дитсадках міста а також мають на меті збільшити кількість робочих місць для виховання маленьких львів'ян.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Мер міста Львова Андрій Садовий зазначив, що задоволений проведеною роботою у приміщенні молодшої школи ліцею №70.

"Загалом до кінця року у Львові планують відкрити ще 14 груп для дітей у ДНЗ. На кінець наступного року "нульова" черга в садочки буде у Львові – ми постійно відкриваємо нові групи, робимо ремонти",- наголосив очільник міста.

Нагадаємо, що після бурного скандалу реакція департаменту не заставила себе чекати

Як повідомляв портал Знай.ua, в Одесі через небезпечні гойдалки маленька дитина ледь не залишилась без пальців.

Також Знай.ua писав про те, що сьогодні одеситка Олександра Журба опублікувала відео в Facebook, на якому жінка агресивно поводиться з дитиною чотирьох років на вигляд.