У Львівській обласній раді відбулось позачергове пленарне засідання депутатів, на якому було озвучено питання про відкладення розгляду звільнення двох затупників голови обласної ради Олександра Ганущина.

Таку пропозицію внесла голова фракції "Самопоміч" у Львівській обласній раді Інна Свистун. Вона мотивувала це тим, що розгляду питання про звільнення мають внести весь склад президії обласної ради. Як пояснила Інна Свистун, за два останні роки серед керівництва обласної ради так і не спотерігалось злагодженої колективної роботи та взаємної співпраці між Олександром Ганущиним та його заступниками.

За пропозицією голови "Самопомочі" розгляд питань про звільнення Гірняка і Білоуса мали відкласти до моменту внесенняя відповідної постанови. Але Інну Свистун підтримали лише 23 депутати. Для ствердної відповіді мало проголосувати 43 обранці обласної ради.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що на Львівщині водії вимагають дозволів на транспортні перевезення

Як повідомляв портал Знай.ua, Департамент житлового господарства на інфраструктури розповів про те, що у Львові планують розпочати ремонт вулиці Курмановича.

Також Знай.ua писав про те, що під час сесії міської ради у Червонограді, депутати розглядали питання прийняття і захоронення твердих побутових відходів зі Львова.