Водії на Львівщині намагаються добитися дозволів на транспортні перевезення за кордон. З цією метою вони вишикувались перед пунктами пропуску у Шегинях та Краківці на Львівщині. Станом на 14:00 водії фур заблокували пункт пропуску в Шегинях. У Краківці водії стоять біля дороги і не перешкоджають руху транспорту.

Водії великовантажного транспорту влаштували акцію протесту на одному з пунктів пропуску у Львівській області. Ситуацію з фурами прокоментуав Юрій Кульматицькій, який також є співучасником протесту.

Юрій Кульматицький розповів, що водії не можуть отримати дозволи на транспортні перевезення від "Укртрансбезпеки". Таку ж саму акцію організовано і під стінами Кабінету Міністрів України у столиці. Також мали відбутися перекриття руху у пунктах пропуску на Волині та у Раві-Руській.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Це мирна акція. Близько 40 фур стоять на Краківці і ще стільки ж на Шегинях. Вийшли на протест, щоб нас хтось почув, бо дозволів взагалі немає. Намірені стояти тут довго.",- пояснив протестант.

Нагадаємо, що дві профспілки: працівників держслужби і працівників соціальної сфери оголосили загальнонаціональний страйк.

Як повідомляв портал Знай.ua, у французькій столиці цими вихідними пройшло відразу декілька акцій протесту, в ході яких співробітники правоохоронних органів затримали близько 160 осіб.

Також Знай.ua писав про те, що під стінами райадміністрації зібрались активісти Львова через незаконну забудову міста