Сьогодні, 19 вересня, у 217 кабінеті Шевченківської районної адміністрації зібралися депутати Львівської міської ради 7-го скликання після літніх канікул.

Перше пленарне засідання 21-ї сесії відзначається вирішенням багатьох питань, які стояли на порядку денному. Станом на 12 годину дня депутати змогли вирішити лише шість проблем з поставлених 251.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

На вході до приміщення районної адміністрації чергують працівники поліції та "Муніципальної варти".

Для депутатів, які захочуть зробити паузу у вирішенні накопичених у місті проблем, у холі розмістили міні-кав'ярню, де можна посмакувати гарячими напоями та свіжою випічкою.

До сесії міської ради підготувалися й активісти міста та представники громадських організацій, які перед будівлею адміністрації розгорнули акцію протесту проти будівництв у Львові.

Нагадаємо, що під стінами райадміністрації зібрались активісти Львова через незаконну забудову міста

Як повідомляв портал Знай.ua, 19 вересня у Львові зустріли звільненого з полону моряка

Також Знай.ua писав про те, що у міській раді Львова планують розпочати реставрацію костела кармелітів босих