Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Франківщині заплановане будівництво свиноферми. Але ділянку під нове господаство забудовники завоювали нечесним шляхом.

Жителі села Насташине в Галицькому районі Івано-Франківської області вийшли на автодорогу "Івано-Франківськ – Львів" та перекрили рух транспорту.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Акція протесту, яка відбулась сьогодні, 29 серпня о 10:30, була створена для привернення уваги до незаконного будівництва свиноферми.

Як повідомляють місцеві мешканці, територію під забудову виділили на людських земельних ділянках без їх згоди. Тобто мова йде про протизаконне відчуження паїв у селян.

Обурені люди таким чином висловлюють спротив шахрайським оборудкам з їхнею землею та плекають надії на позитивні зрушення у цій справі.

Саме про цю новину сьогодні повідомили на сторінці громадської організації "Варта 1" в інтернет-мережі "Facebook".

Нагадаємо, що у середу, 28 серпня, в Києві кілька сотень активістів зібралися під Офісом президента з вимогою позбавити Арсена Авакова посади міністра внутрішніх справ у новому Кабміні.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві біля офісу Укрзалізниці проходить акція протесту Вільної профспілки залізничників України, які виступають за підвищення зарплати.

Також Знай.ua писав про те, що українці протестують під вікнами Зеленського, і вимагають права самим вирішувати долю дітей