Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Вчора, 21 серпня, на золочівській швейній фабриці розпочались протести робітників через невиплату керівництвом заробітної плати.

Керівництво фабрики обіцяло зустрітися з протестуючими сьогодні, 22 серпня, о 10:00, але на відверту розмові з працівниками так ніхто і не вийшов.

Люди продовжують свою акцію протесту, підприємство зупинило роботу. З самого ранку обурені люди чекають на прояснення ситуації, але розмовляти їм просто ні з ким.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Протестуючі коментують становище: " Це не фабрика, а трудова колонія, ми тут як рабині", "Ми щомісяця мусимо йти до директора просити свою мізерну зарплату. Пан Рущинин став депутатом, люди за його проголосували, але ніколи не було таких проблем з грошима. У нас школа, нам треба платити за послуги , а ми не мамо за що. У нас зарплата не сім, не вісім, не 10 тисяч, це мала сума. Серед нас лишилися люди, які проробили роки. Різні були ситуації, але до такого доводити, щоб вийшли люди… То вже до ручки довели".

Нагадаємо, що під Одесою місцеві жителі перекрили важливу трасу. Жителі села Молога перекрили влаштували протест на автодорозі "Одеса-Білгород-Дністровський" в Одеській області.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сільвера прийняла ізраїльська поліція в міжнародному аеропорту імені Бен-Гуріона

Також Знай.ua писав про те, що Акція на Бульварному кільці організована Іллею Азаром, Андрієм Моревим і Оленою Філіною