Як відомо, 7 вересня відбувся обмін полоненими Україною і Російською Федерацією. Багато ув'язнених змогли повернутися на Батьківщину та обійняти нарешті своїх близьких та рідних.

Прес-служба Львівської міської ради повідомила, що в рамках взаємообміну утримуваних осіб між двома країнами додому зміг повернутися львівський моряк Андрій Оприско.

7 вересня до київського аеропорту "Бориспіль" прилетіли полонені моряки, серед яких був моторист-електрик МБАК "Вишгород" Андрій Оприско.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Коли моряк зможе повернутися до Львова, повідомлять пізніше.

Завдяки обміну полоненими на Україну змогли повернутися 35 людей, серед яких політв'язні, моряки та інші особи, які насильно утримувалися на території роійської держави.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський особисто контролював всі деталі обміну полоненими між Україною і Росією.

Як повідомляв портал Знай.ua, мама звільненого з катівень Путіна українського режисера Олега Сенцова Людмила Сенцова приїхала з анексованого Криму

Також Знай.ua писав про те, що французьке видання допустила помилку під час брифінгу Зеленського з нагоди обміну ув'язненими між Україною і Росією.