Керівництво Жидачівського райвідділу поліції повідомило, що збирається нагородити та підвищити у званні героя, який допоміг затримати злісних втікачів з Миколаївької колонії. Відомо, що під час операції затримання Олег Франків отримав ножове поранення та перебуває на лікуванні у Жидачівській районній лікарні.

Як повідомлялося раніше, із Миколаївької колонії Львівської області втекли двоє ув'язнених, які відбували термін за згвалтування і розбій, та за виготовлення наркотиків. 4 вересня, перебуваючи поза службою, сержант Олег Франків, поліцейський водій, помітив втікачів під мостом місцевої річки. Він викликав підмогу, а сам підійшов до підозрюваних з проханням проїха­ти з ним у райвідділ, а ще — по­казати руки. Адже, згідно з орі­єнтуванням, на них мало бути "зеківське" татуювання, зокре­ма цифра "1999". Невідомі ­відмовилися це робити. Тоді Олег спробував їх затримати. Під час боротьби одного з нападників скрутив, а інший злочинець, затуля­чи чоловікові рота, вдарив його ножем.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Патрульна поліція, що оперативно зреагувала на виклик колеги, затримала втікачів та викликала карету швидкої допомоги. Сержанта Олега Франківа було госпіталізовано до місцевої лікарні із тяжким ножовим пораненням.

У лікарні провели операцію і життя поліцейського було врятоване.

4 вересня, начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський відвідав у лікарні сержанта поліції Олега Франківа.

У поліції сержант Олег Фран­ків працює п’ятий рік. Разом з дружиною виховують донечку Ангеліну, їй два роки і чотири мі­сяці. Керів­ництво обласного управління Національної поліції готує доку­менти про нагородження свого відважного працівника із Жида­чівського райвідділу поліції. Також його планують підвищити до звання офіцера.

Нагадаємо, що під час затримання був тяжко поранений поліцейський

Як повідомляв портал Знай.ua, в одній з в'язниць Харківщини народилися троє телят

Також Знай.ua писав про те, що правоохоронці розшукали та затримали 30-річного засудженого, який 31 серпня втік виправної колонії.