Як повідомлялося раніше, із Миколаївської колонії на Львівщині втекли двоє ув'язнених. На них одразу було складено орієнтування для усіх відділів поліції області.

Вчора близько 19:30 втікачів вдалося затримати, але під час операції було тяжко поранено поліцейського.

У прес-службі поліції Львівщини повідомили, що в одному з сіл Жидачівського району сержант поліції Олег Франьків, перебуваючи поза службою, біля мосту через річку Стрий неподалік села Межиріччя помітив двох чоловіків, що підпадали під опис колоністів. Поліцейський повідомив про втікачів у відділ поліції і підійшов до чоловіків. Він представився та попросив пройти у відділення для встановлення особи. Після категоричної відмови сержант зробив спробу затримання. Зловмисники почали чинити опір і один із них завдав сержанту удар ножем у лівий бік грудної клітини, спричинивши проникаюче поранення.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Чоловіків затримали поліцейські, які прибули на місце події згодом. Ними виявились засуджені 20-річний киянин та 26-річний мешканець Житомирської області, які напередодні втекли з Миколаївської виправної колонії.

Постраждалого сержанта було госпіталізовано до лікарні із пораненням у стабільно тяжкому стані.

Нагадаємо, що "друзі в смужечку" нахабно втекли з виправної колонії Львівської області

Як повідомляв портал Знай.ua, С. Балуєв повернувся на роботу після скандального звільнення

Також Знай.ua писав про те, що у Росії можуть посадити громадянського активіста Костянтина Котова.