Страшна трагедія, що сталася в Дрогобичі Львівської області, обростає новими подробицями. За попередніми версіями було три причини обвалу чотирьох поверхів будинку на Грушевського 101. Згідно першої версії, у будинку стався вибух побутового газу, що й спричинили маштабну трагедію.

Інша версія вела до того, що в нижніх поверхах будинку було зроблене незаконне перепланування приміщень.

Третя версія наголошувала, що вода, яка постійно стояла в підвалі, підмила стіни будинку, через що та впала.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тепер же експерти розглядають нову, вже четверту версію трагедії.

У прес-службі Дрогобицької міської ради повідомили: "Як виявилося, в цьому будинку фундамент має товщину лише 30 см, і ця цегла знаходиться під землею. Можливо, це призвело до руйнації". Наразі у міськраді Дрогобича чекають на остаточні висновки експертів.

"На основі висновку ми можемо володіти сумою завданих збитків і після цього можемо вести предметно переговори з тими особами, які виявили готовність допомогти у забезпеченні житлом постраждалих",- наголосили у міськраді міста.

Нагадаємо, що світлини аварійногоо будинку у Дрогобичі опублікували в мережі

Як повідомляв портал Знай.ua, на сьогодні призначено обрання покарання для винних у обвалі будинку на Львівщині

Також Знай.ua писав про те, що люди намагаються оговтатися після обвалу будинку в Дрогобичі