Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Після жахливої трагедії настрахані мешканці усіма силами звертають увагу суспільства на проблемні будинки Дрогобича. До міської ради, а також до комунальних служб міста посипались безліч скарг про аварійний стан помешкань.

Так, одна з місцевих жительок опублікувала на своїй сторінці у Фейсбук світлину, яка засвідчує поверхневий "ремонт" величезної тріщини на одному з будинків. Видно, що комунальники дуже стараються, але врятувати будинок так, щоб це не викликало занепокоєння з боку мешканців, не виходить. На фотографії чітко видно, що тріщина йде по усьому фасаду будинку аж на три поверхи.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Аварійний будинок знаходиться на вулиці Трускавецькій.

Занепокоєнь жителям Дрогобича додають 8 смертей, які сталися минулого тижня внаслідок обвалу на вулиці Грушевського 101.

Нагадаємо, що призначено обрання покарання для винних у обвалі будинку на Львівщині

Як повідомляв портал Знай.ua, люди намагаються оговтатися після обвалу будинку в Дрогобичі

Також Знай.ua писав про те, що у Мексиці відбулася дика трагедія. Тут, після арешту місцевого лідера картелю CJNGУ, бандити напали на стрип-бар "Caballo Blanco" ("Білий кінь") в портовому місті Коацакоалькос і вчинили страшну бойню.