Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як повідомлялося раніше, в ніч на 28 серпня у місті Дрогобич стався обвал цілого під'їзду будинку, через який загинуло восьмеро осіб. Семеро було врятовано та доправлено до медичних закладів. Зараз ведуться роботи про відселення інших жителів, мова йде про 64 родини. Будинок відключили від комунікацій.

З попередньою версією, розглядали три причини обвалу: це міг бути вибух газу, який наразі спростовують, підмивання дощами фундаменту будинку, та остання - перепланування будівлі.

У правоохоронних органах за фактом обвалу будинку по вулиці Грушевського 101 відкрили кримінальні провадження за ч. 3 ст. 270−1 (умисне знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства), ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Поліція затримала двох комунальників, яких підозрюють у причетності до трагедії. Це 57-річний чоловік та 60-річна жінка. Про це повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Львівській області 29 серпня.

За даними обвинувачення комунальникам може загрожувати від п’яти до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що через обвал будинку, що стався у Дрогобичі в ніч на 28 серпня, постраждало семеро осіб, серед яких четверо неповнолітніх, з-під завалів рятувальники витягнули тіла восьми людей, з яких одна дитина.

Як повідомляв портал Знай.ua, відома в соцмережах модель зробила селфі на обвалі мосту.

Також Знай.ua писав про те, що у роботах на місці трагедії задіяні всі необхідні сили місцевих рятувальників