Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У трагедії на Львівщині знайшли винних і тепер вони чекають на обраня запобіжного заходу.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, сьогодні, 30 серпня, буде проходити засідання, під час якого буде обиратися міра покарання двом комунальникам, яких затримано через підозру у службовій недбалості з-за обвалу частини житлового будинку.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Підозру оголосили двом пасадовцям комунального підприємства Дрогобицької міської ради за ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Також у прес-службі наголосили, що прокуратура буде наполягати на утриманні під вартою.

Час проведення засідання не повідомляється, але орієнтовно воно відбудеться після обіду.

Як раніше вже писалося, президент України володимир Зеленський зобов'яже провести аудит стану житлових будинків Дрогобича. Через резонансну трагедію жителі міста звернулися до міської ради зі скаргами щодо стану своїх помешкань. Люди нажахані та бояться знаходитися у аварійних будинках.

Нагадаємо, що люди намагаються оговтатися після обвалу будинку в Дрогобичі

Як повідомляв портал Знай.ua, у поліції Дрогобича відкрили кримінальні провадження

Також Знай.ua писав про те, що через обвал будинку в Дрогобичі загинуло 8 людей