Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У міській раді сьогодні приймали рішення щодо нічного маршруту, який сполучатиме залізничний вокзал та аеропорт. Міський голова Андрій Садовий не залишив осторонь питання про безлад таксі, який панує біля летовища Львова. Він надав три тижні для напрацювання шляхів вирішення даного питання.

"Виходячи з нашого летовища ти потрапляєш у 90-ті роки, коли тебе хапають за руку і пропонують машину. У всіх цивілізованих країнах світу на пероні є забрендовані машини, з лічильником",- наголосив очільник міста.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Садовий дав завдання внести пропозиції щодо врегулювання роботи таксі біля аеропорту, а також залізничного вокзалу. Мер міста зауважив, що в таких місцях мають працювати сертифіковані компанії.

"Прохання активно включитись у цей процес і через три тижні на засіданні виконавчого комітету ми це питання розглянемо, запросимо на виконком керівника львівського летовища",- повідомив мер Львова.

Така ж ситуація і на площі Двірцевій. Садовий попросив попрацювати над цією проблемою після реконструкції площі.

Нагадаємо, що про свої полани благоустрою міста розповів Андрій Садовий

Як повідомляв портал Знай.ua, на День Незалежності до Львова приїздив мер Анталії

Також Знай.ua писав про те, що через ремонтні роботи у Львові змінять марршрути №9 та №45