Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В День Незалежності України Львів приймав важливі делегації від міст-побратимів світу. Це були представники з Кракова, Любліна, Катовіце, Брно, Вроцлава, Тбілісі, Кутаїсі та Вільнюса.

Також 28 річницю Незалежності України у Львові відзначив мер Анталіїї Мухіттін Бьоджек. У ході візиту мер Анталії взяв участь в урочистостях, присвячених Дню Незалежності України, зустрічався з представниками Львівської міської ради, відповідальними за туризм, економічний розвиток, інвестиції та управління проєктами, віцепрезидентом Львівської торгово-промислової палати.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

У Львівській міській раді між представниками двох величних міст - Львова та Анталії - було домовлено про підписання протоколу про побратимство. Бьоджек пообіцяв, що найближчим часом будуть зроблені всі необхідні кроки для підписання найближчим часом протоколу про побратимство міст. Як стало відомо, дане рішення прийняли в мерії Анталії та направили до Львова відповідного листа.

Нагадаємо, що у вересні у Львові відкриють школи шоу-бізнесу Main people на вул. Зеленій, 115-а.

Як повідомляв портал Знай.ua, очільник міста Львова Андрій Садовий зініціював запуск програми по допомозі безхатькам.

Також Знай.ua писав про те, що львів'янам та гостям міста випаде чудова нагода поспостерігати за змаганням богатирів