Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як повідомили у департаменті економічного розвитку, у місті діють три заклади, які хронічно ухиляються від сплати податків. Про це пише інтернет-видання "4 студія".

"У місті Львові є ряд закладів, які сплачують в бюджет нуль гривень ПДФО, при тому використовують всю міську інфраструктуру та послуги. Ми не рекомендуємо мешканцям та гостям міста відвідувати ці заклади громадського харчування, оскільки власники таких закладів вчиняють не чесно по відношенню до інших підприємців та мешканців Львова",- наголосили у департаменті.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Саме такими закладами громадського харчування є "Королівська пивоварня", "36 По" та "Кабінет", які мають відношення до депутата Львівської міської ради Григорія Козловського. Тут перестали сплачувати ПДФО, але користуються усіма благами послуг.

У департаменті закликають ігнорувати дані заклади, кошти яких могли б піти на ремонт доріг або поліпшення умов у садочках міста.

Також департамент економічного розвитку висловив подяку усім свідомим підприємцям, які чесно працевлаштовують мешканців міста, вчасно сплачують до бюджету міста податки, тим самим, сприяючи розвитку Львова.

Нагадаємо, що представника польського консульства обкидали камінням підлітки

Як повідомляв портал Знай.ua, мер Львова доручив вирішити питання про таксистів міста

Також Знай.ua писав про те, що про свої полани благоустрою міста розповів Андрій Садовий