Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

До поліції Львова надійшли дві зустрічні заяви від учасників квартирного скандалу, що розгорівся на вулиці Богдана Хмельницького.

Перша заява надійшла від власниці квартири, яку вона здавала в аренду двом дівчатам, 16 та 17 років. Квартиру була арендована строком від 2 липня до 3 вересня. Сталось так, що студентки знайшли собі інше житло на Сихові, поблище до навчального закладу. Власницю було попереджено заздалегідь.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Допомогти з перевезенням речей приїхав хлопець однієї із мешканок. Власниця квартири приїхала на місце без попередження, почала викидати речі дівчат через вікно та виганяти з помешкання, кричала. що вб'є. Вона заявила, що мешканки перетворили її квартиру на бордель та пошкодили меблі. Мати однієї зі студенток коментує, що меблі в квартирі залишилися такими, як були до вселення дівчат.

Мешканки повідомили, що напишуть заяву в поліцію, на що скандальна жінка відповіла: " Мені по**й твою заяву, погана твар". Жінка накинулась на одну з дівчат, сироту, почала бити її кулаками та вдарила її в живіт. Тож відповідно, другу заяву до поліції написали дівчата за побиття.

Нагадаємо, що представника польського консульства обкидали камінням підлітки

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові медики намагались реанімувати чоловіка посеред вулиці

Також Знай.ua писав про те, що львівському старшині загрожує до семи років позбавлення волі