Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Сьогодні, 2 вересня, у середмісті Львова на лавці помер чоловік. За словами свідків, померлому стало погано на вулиці. Він присів на лавку, потім впав і вдарився головою. На міце події небайдужі викликали карету швидкої. Прибувши на місце, медики проводили реанімаційні заходи: робили дефібриляцію та штучне дихання, але врятувати чоловіка так і не вдалося. Лікарі констатували смерть.

Як стало відомо, покійному було 68 років.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Лікарі зателефонували до правоохоронців. На міце приїхала слідчо-оперативна група Галицького райвідділу. Біля тіла наразі присутні представники муніципальної дружини та дільничий інспектор. Вони не надають жодних коментарів з цього приводу.

Всі очікують приїзду служби, яка забере тіло та проведе подальший розтин для визначення точної причини смерті.

Деталі інцеденту ще уточнюються.

Нагадаємо, що у Запоріжжі пропав хлопець: шукали чотири дні, залишилися тільки речі на пляжі.

Як повідомляв портал Знай.ua, водій маршрутки відволікся від керування та в'їхав у припарковану вантажівку.

Також Знай.ua писав про те, що у середу, 28 серпня, на території занедбаного літнього театру по вулиці Воскресенській, знайшли труп жінки без голови. Тіло загиблої було замотане в ганчірки.