Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Через обвал будинку, що стався у Дрогобичі в ніч на 28 серпня, постраждало семеро осіб, серед яких четверо неповнолітніх, з-під завалів рятувальники витягнули тіла восьми людей, з яких одна дитина.

У зв'язку з трагічними обставинами у місті оголошено про два дні жалоби: 29 та 30 серпня.

Відповідне рішення прийняла Міська рада Дрогобича на чолі з Тарасом Кучмою, мером міста.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У міськраді дали рекомендації про обмеження розважальних заходів та заборонили звучання музики у публічних місцях.

" На знак скорботи за загиблим у Дні жалоби на всій території міста закликають приспустити Державний прапор України із траурною стрічкою на будинках і спорудах місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ та організацій на території міста",- наголосили у прес-службі міської ради.

Небайдужі мешканці міста зібрали у 16 школі харчі для потерпілих, але в міськраді повідомили, що наразі потреби в продуктах харчування немає.

Нагадаємо, що у роботах на місці трагедії задіяні всі необхідні сили місцевих рятувальників

Як повідомляв портал Знай.ua, служби припинили водопостачання всього кварталу

Також Знай.ua писав про те, що у Мексиці підпалили популярний бар "Кабалло Бланко"загинуло 23 людей.