Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Очільник Львівської обласної адміністрації підібрав собі нових заступників. Ними стануть Тарас Грень та Іван Собко.

Свої декларації кандидати опублікували на Національного агентства з питань запобігання корупції.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

35-річний Іван Собко здобував освіту у Вищій готельно-туристичній школі в м. Кур (Швейцарія) та Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю "Управління персоналом і економіка праці" та здобув освітньо-кваліфікаційний рівень "Магістр державного управління". Кандидат одружений та має двох дітей.

Тарасу Греню наразі 44 роки. Він також одружений та має трьох дітей. Свій кваліфікаційний рівень здобув, працюючи в юридичній та управлінській сфері. Після Революції Гідності він був помічником міністра юстиції України, першим заступником начальника управління юстиції у Львівській області, очолював Регіональне відділення Фонду державного майна України в Івано-Франківській області, працював начальником управління юстиції у Волинській та Чернівецькій областях. Займався адвокатською практикою, є членом Львівської обласної організації Всеукраїнської профспілки працівників права. Вивчав право у Львівському національному університеті імені Івана Франка.

Зараз Тарас Грень працює начальником юридичного управління апарату ЛОДА. До лютого 2019 року він очолював Головне територіальне управління юстиції у Львівській області.

Нагадаємо, що у Львові пройшла апарвтна нарада з питань охорони лісових господарств області

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові призначили нового заступника голови Львівської ОДА

Також Знай.ua писав про те, що у Львові відбулась важлива зустріч представників України та США