Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Сьогодні, 15 серпня, із робочим візитом Львів відвідав Тимчасово повірений у справа США в Україні Вільям Тейлор.

У прес-службі ЛОДА повідомили, що гостя зустрічав голова Львівської обласної державної адміністрації Маркіян Мальський. Він висловив подяку Уряду США за підтримку Української держави, та повідомив про свої сподівання на подальшу співпрацю двох країн.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На зустрічі обговорювалось багато питань, серед яких було налагодження прямого авіасполучення між містами США та Львовом.

Гість висловився про Україну як подальшого партнера у національній безпеці США. Також він наголосив, що Сполучені Штати Америки і надалі допомаатимуть Україні в боротьбі з агресором та покращенні рівня життя країни.

Маркіан Мальський, у свою чергу, розповів про потенціал ІТ-індустрії на Львівщині. У області розташовані офіси великих ІТ-компаній, а також розвинутий сектор аутсорсингу. ʺЛьвівщина є відкритою для інвестицій. Ми хочемо продемонструвати нашим європейським та американським партнерам, що є безпечною областю для ведення бізнесу. Ми завжди будемо підтримувати і заохочувати інвесторівʺ, - додав Маркіян Мальський.

Очільник Львівщини запросив представників Посольства США на ХІХ Міжнародний економічний форум, який відбудеться у Львові наприкінці жовтня.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський призначив нового губернатора Житомирської області.

Як повідомляв портал Знай.ua, Чорнобильська АЕС знову загрожує мільйонам людей небезпекою.

Також Знай.ua писав про те, що армія США планує використовувати передові технології, щоб значно знизити шум і візуальну видимість гвинтівок наступного покоління, згідно з новими даними з спільної програми обслуговування стрілецької зброї.