Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Мер міста Львова Андрій Садовий виклав на своїй сторінці у мережі Фейсбук фотографію безхатченка після перевдягання у "веселому автобусі".

На фото добре видно перевтілення чоловіка після миття та оновлення гардеробу.

Його перевдягли у світлі літні кольори та підстригли бороду. Безхатченко тепер виглядає більш солідно та має свіжий вигляд.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

У дописі до світлини очільник міста сказав, що дуже добре- допомагати нужденним та творити добро. даати нлементарну можливість помитися.

Він написав: " Помитися, перепрати одяг, поміняти на кращий… Ідея "веселого автобуса" – зробити щось добре іншій людині. Дати їй можливість помитися. Кожен обирає свій шлях у житті. Ніхто не змушує бути інакшим. Але запропонувати допомогу варто, особливо, коли можеш. Бо ми – велика єдина родина. Кожен, хто бодай доброю думкою приєднався до ідеї “веселого автобуса”, долучився до загального добра!"

Нагадаємо, що Ігор Телешівський привітав очільника Львова з Днем народження

Як повідомляв портал Знай.ua, у парку "Горіховий гай" у Львові цієї ночі сталася пожежа: горіло сміття.

Також Знай.ua писав про те, що небайдужий житель Львова Вячеслав Семененко опублікував у мережі Фейсбук фотографії мосту на вулиці Стрийській у Львові.