Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

З 21 серпня у Львові по вулиці Сахарова частково буде перекрито рух транспорту у зв'язку із проведенням ремонтних робіт на дорозі. Обмеження будуть тривати від 07:00 21 серпня до 23:00 24 серпня на ділянці від вулиці Нечуя-Левицького до вулиці Горбачевського.

Через ремонти також буде змінено маршрут автобусів №9та №45.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

У ЛК АТП № 1 повідомили, що у напрямку від вул. Княгині Ольги до центру обидва маршрути об’їжджатимуть перекриту ділянку по вул. Горбачевського, вул. Чупринки, вул. Бандери. далі автобуси рухатимуться звичним маршрутом.

У напрямку з центру автобуси маршруту № 9 курсуватимуть без змін, а автобуси маршруту № 45 з центру об’їжджатимуть по вулиці Нечуя-Левицького, вулиці Котляревського, вулиці Чупринки, вулиці Горбачевського.

Нагадаємо, що одесити підловили водія тролейбуса за дивакуватим заняттям. Чоловік без жодної каплі сумніву покійно керував транспортом, дивлячись при цьому кіно на смартфоні.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві водій маршрутки №742 образив ветерана АТО. Інцидент стався на зупинці "Академмістечко".

Також Знай.ua писав про те, що у Києві обмежать автомобільний рух на час проведення урочистих заходів до Дня державного прапора та відзначення 28-й річниці Незалежності України.