Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Цікаве привітання з Днем народження отримав Андрій Садовий від Ігоря Телешівського, керівника фракції УКРОП у Львівській міській раді.

Ігор Телешівський побажав очільнику міста душевного спокою, сімейного тепла та любові.

Також укроповець висловив побажання меру, щоб "його будинок ніколи не підтоплювало, як будинки на Сахарова-Вітовського, щоб поблизу не виросла 20-поверхівка, а він сам ніколи не зустрівся з проблемою черг до дитячих садків".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Телешівський висловив надію, що Андрію Садовому ніколи не доведеться "запихатись" о 8 ранку у маршрутку на кінцевій "Санта-Барбари", а сміття з під будинку забиратимуть вчасно та без "блокувань".

Ось такі, досить саркастичні побажання і надії висловив керівник УКРОПу. Як розцінить це очільник міста, - невідомо, але маємо надію, що десь він прислухаться та перейметься насущними проблемами містян.

Нагадаємо, що сьогодні, 20 серпня, на Львівщині очікується ясна погода та спека, опадів не буде.

Як повідомляв портал Знай.ua, у парку "Горіховий гай" у Львові цієї ночі сталася пожежа: горіло сміття.

Також Знай.ua писав про те, що міст на Стрийській у Львові потребує негайного ремонту